Мариана Маринова: Мечтата ми е гнусният вирус да се изпари!

0

- Advertisement -

Миската Мариана Маринова не може да се оплаче от липса на ангажименти. И все пак в интервю за в. „Уикенд” тя споделя, че няма големи мечти. Амбициите й са по-скоро са свързани с това светът да се върне към предишния си начин на живот:

На въпрос какво си пожелава за рождения си ден, който беше в края на миналия месец, Маринова отговаря:

„Да се разкара карантината, гнусният вирус, който парализира бизнеса, да вземе да се изпари. Искам си стария начин на живот, защото си го харесвам. Нямам някакви велики мечти. Винаги съм била реалист. Убедена съм, че дори тези, които не харесваха живота си преди епидемията, след нея ще го оценяват като много хубав, ще искат да се върне. Пожелах си и здраве!”.

И допълва, че именно COVID е променил тотално изминалата й лична година – както в интимен, така и в професионален план. А във връзка с пандемията предстои още много пластове да се разместят.

Маринова разказва колко много от плановете й се променили или пропаднали точно заради заразата:

Моите конкурси тази година просто не се случиха. Както знаете, аз организирам надпреварите за красавици не по дискотеките, а и в чужбина. В един момент се оказа, че не мога да пътувам. Имах голям проект с една международна асоциация, но не можахме да се съберем, за да направим огромен ивент в Индия. Визи за там не се издават, пътувания няма. Индия е сред най-засегнатите страни от Ковид-19. Много мисля за живота преди и сега. Обикновено човек почва да цени хубавите неща, като ги загуби. Така се случва и сега. Разликата между мен и доста жени е, че аз винаги съм харесвала живота си. Не е било нужно някой да ми го прецаква, че да го оценя със закъснение. Сега вижадам, че нищо не зависи от нас. Просто стоим и чакаме да отмине лошото – кога ще стане – не знаем.”, разказва тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече