Йоана Темелкова: Болна от коронавирус! С болки и утежнена картина!

0

- Advertisement -

Йоана Темелкова, която нашумя покрай ролята си на щерката на Джаро в хитовия сериал „Под прикритие”, е поредната родна знаменитост с коронавирус.

Блондинката имала всичките симптоми на вируса. Дни поред се чувствала зле, с ужасни болки и неразположения. За себе си била убедена, че е пипнала китайския вирус. Въпреки това първият тест, който си направила, показала отрицателен резултат.

Последвало влошаване на състоянието. Йоана се консултирала с лекар, докато си мислела, че щом PCR не показва COVID, значи я тормози друг вирус.

Появил се обаче още един от характерните на коронавирус симптоми, а именно загуба на обоняние.

Така се стигнало до потвърждаване на диагнозата и до истинско изпитание за красавицата. Вторият тест показал положителен резултат.

В свое интервю тя споделя, че в три поредни дни изпитвала такива болки, каквито не помни в живота си.

Именно заради това съветва почитателите си да бъдат отговорни към себе си, здравето си и близките си. Докато си мислят, че тях точно няма как заразата да достигне, могат да нанесат сериозни поражения на близките си.

Темелкова допълва че донякъде я успокоява обстоятелството, че освен със семейството си, не е била в контакт с други хора. Това драстично ограничава кръга на контактните й лица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече