Нечувано! Новите кандидатки за „Мис България“ са красиви и с много малко корекции (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Невероятно, но факт! За разлика от предишните издания, тазгодишните кандидатки за престижния конкурс „Мис България“ са наистина чаровни и красиви и повечето от тях имат съвсем малко корекции по себе си.

А някои от тях дори са напълно естествени. Кандидатките от Асеновград, Созопол и Пазарджик например са си уголемили джуките с хиалурон в разумни количества. Друга участничка пък има операция на носа и силикон в гърдите.

Тези корекции вече не са забранени според условията на конкурса. И предвид визията на миналогодишната победителка Радинела Чушева, кандидатките за „Мис България 2020“ дори са доста обрани откъм хирургични намеси.

Припомняме, че Чушева бе остро критикувана заради големия брой пластични операции по себе си. Тя има огромно количество хиалурон в устните, което буквално ги е деформирало, операция на носа, силикон в гърдите и корекция на скулите.

Въпреки че Радинела е като ходеща реклама на клиниките по пластична хирургия и естествената й хубост е незабележима, тя спечели конкурса.

А ето и новите кандидатки:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече