Гло и Симона емигрират! Ще борят кризата в чужбина

0

- Advertisement -

В съвместно свое интервю попфолк примата Глория и дъщеря и Симона направиха признанието, че възнамеряват да търсят щастието другаде.

В един глас двете признават, че България е направила много за тях. Но човек достига етап от живота си, в който иска да направи нещо друго или да пробва нещо различно.

Именно пред такъв житейски прелом се намират двете певици. И откровено споделят, че имат намерението да търсят щастието зад граница.

Според думите им, където и да отидат, ще се занимават с музика. А за успокоение на феновете допълват, че плановете им са да се установят на близко до родината място. Така ако се наложи или много им залипсват, скоро да могат да са отново пред родните фенове.

Това, което мнозина предположиха, гласи, че Глория и дъщеря й възнамеряват да се установят в Гърция. Към този момент ситуацията и там е изключително напрегната, но след като кризата утихна, стандартът ще компенсира много по-лесно. В южната ни съседка е по-лесно човек от техния свят да успее. Защото гърците са нация, която обича музиката и забавленията. А многобройните чужди туристи бързо компенсират дупките в бюджета на певци, музиканти, ресторантьори.

Къде и кога майка и дъщеря ще заминат очакваме да видим. Какъвто и ход да предприемат обаче, със сигурност ще липсват на феновете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече