Конспирация! Имало ли е Ковид-19 в „Игри на волята“ и защо скриха Симона?

0

- Advertisement -

Имало ли е положителни проби за Ковид-19 сред участниците в „Игри на волята“ и каква е истинската причина за отпадането на Ивана от риалити шоуто. Този въпрос вълнува все повече фенове на предаването, след като във вчерашния епизод Ивана съобщи, че напуска заради заболяване.

В продължение на няколко дни инфлуенсърката от отбора на Жътварите бе с пресипнал глас и други оплаквания. В последствие бе откарана с линейка заедно със Симона, която също се чувстваше зле, за преглед. На следващия ден Ивана се върна при съотборниците си, за да им съобщи, че трябва да напусне.

„Направиха ми PCR тест, отрицателен е, но имам друго сериозно заболяване и лекарите ми казаха, че не бива да играя повече“, съобщи през сълзи на очи Ивана. Тя така и не уточни какво е това заболяване, но през цялото време стоеше на разстояние от съотборниците си и не се сбогува с нито един от тях контактно.

Това събуди съмнения сред зрителите, че от продукцията прикриват Ковид огнище в „Игри на волята“. „100% е с Коронавирус! Не казват нарочно, за да не карантинират всички и съответно да спрат предаването!“, убедени са фенове.


И има логика. Ако дори само един от играчите е с положителен тест, от продукцията са длъжни да спрат снимките. Това ще доведе до огромни загуби, каквито от предаването не могат да си позволяват.

Че пандемията е налазила „Игри на волята“, се подразбира и от друг факт. Ивана не е единственият участник с оплаквания. Влади и Вайс също болни, кашлят, отпаднали са и казват, че усещат тежест в гърдите.

Симона пък замина на преглед в болницата заедно с Ивана и така и не се върна. Никой от продукцията не коментира къде е и какво е състоянието й, както и защо не се връща. Участниците също мълчат по темата, вероятно заставени от продуцентите.

Зрители са възмутени, че се крие какво е състоянието на Симона и че други участници също са напуснали играта без обяснение от страна на предаването.

Колкото до въпроса как е възможно да са заразени с Ковид-19, при положение че 2 месеца са в изолация – ще припомним, че снимачният екип и персонала не са изолирани и са имали контакти с участниците.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече