Двоен стандарт! Заразеният с Ковид-19 Стенли вбеси фенове с изказването си!

0

- Advertisement -

Както стана ясно днес, поп певецът Станислав Сланев-Стенли е поредната родна звезда, диагностицирана с Ковид-19. Изпълнителят на „Обсебен“ е бил приет в МБАЛ ВИТА, където го лекуват от бронхопневмония.

В социалната мрежа Стенли се похвали с прекрасното отношение, което лекарите имат към него и невероятните грижи, които полагат.

„Страхотни са и не ме оставят на мира! Относно информацията, че БЪРЗА ПОМОЩ не реагирали, мога да кажа, че дойдоха на адрес за 40 минути в ден, в който цифрите на повикванията се покачваха лавинообразно. Дисциплинирано направиха всичко необходимо и бях хоспитализиран. Благодаря и на тях. В моя случай виждам пълна адекватност на медици и здравна система в условия на пандемия“, хвали родното здравеопазване Стенли.

Думите му вбесиха интернет потребителите, според които в държавата за пореден път се прилага двоен стандарт. Те смятат, че изпълнителят получава добро здравно обслужване, тъй като е популярна личност, докато простолюдието е ощетявано.

„Само един риторичен въпрос: Как за Стенли, Нинова и други публични личности линейките пристигат за 40 мин и веднага биват обслужвани с подобаващо внимание, а малкият обикновен човек бива разкарван между 4 болници, никой не го приема и умира на стълбите?!“, гневят се фенове в социалния профил на Стенли.

Те го обвиняват, че прибързано и субективно хвали болниците и лекарите, докато стотици заразени в тежко състояние нямат неговия късмет да бъдат звезди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече