Гала предаде заразата и на Стефан! Двамата изнемогват от болки

0

- Advertisement -

Водещата Гала е заразила партньора си Стефан с коронавирус.

В началото на седмицата стана ясно, че блондинката е положителна. Тя направи всичко възможно, за да разкаже на феновете си как се чувства. Какво я боли и какво не я боли. На няколко пъти спомена дори, че е прочела много неща за коронавируса. И именно поради това е вярвала, че като здрави и спортуващи хора ще се разминат по-леко с неразположенията. Истината се оказала различна – болки има  те не са за пренебрегване.

Според думите на Гала Стефан върви два дни след нея по оплаквания. Затова е и пределно ясно, че половинката й е се е заразил от нея, защото двамата са така или иначе неразделни заедно.

Щерката на Гала – Мари – за момента удържа фронта. Но трябва да се има предвид, че от известно време тя не споделя едно жилище с майка си и с новия мъж в живота си.

Това, което Гала сочи като основни оплаквания, са непосилните ставни болки. Споделя, че първата нощ така я боляло всичко, че не успеела място да си намери. След това болката започвала да отшумява, но продължавала да е все така нетърпима. При Стефан ситуацията била подобна.

За щастие на Гала тя вече бил преминала през най-тежката част от боледуването. Очаквала само възстановяването и тестът, че е чиста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече