Ето как Златка Райкова си удължава краката с едни бързи 10 см!

0

- Advertisement -

Основното притеснение на Златка Райкова, свързано с външния й вид, е ръстът й. Неведнъж е ставало дума, че красивата блондинка харесва всяка извивка от тялото си. Но ако беше с 10 см по-висока, щеше да е 10 пъти по-доволна.

Именно заради ниския си ръст плеймейтката така е усвоила фотошопа, че само за минутки успешно може да преправи всяка своя снимка. Като допълнителните сантиметри отиват точно там, където ги желае. Бедрата й стават по-стройни, краката – по-дълги и фини.

В свое изказване пред фенове наскоро Райкова потвърди тези си действия. Преди да пусне някоя своя снимка във виртуалното пространство, тя стриктно следи дали ръстът й предварително е издължен посредством новите технологии.

Любопитна подробност около височината на Златка са данните в личната й карта. Ако самата красавица признава, че би се радвала на ръст от 178 см, то в документа й за самоличност са записани 10 сантиметра надолу. А истината е коренно различна. Плеймейтката е висока не повече от 165 см, колкото и да се опитва да се представи за снажна мадама. Това признава самата тя, подкрепена от думите на всички около нея.

Самата тя с усмивка коментира този феномен. На въпроса колко точно е висока, тя отговаря комично – на снимки 178 см. На живо – 168 см, че и по-малко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече