Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Галена нокаутира Криско по килограми: Рапърът два пъти по-фин от нея в новия „Кавала кючек“! (СНИМКИ) - Новини от шоубизнеса

Галена нокаутира Криско по килограми: Рапърът два пъти по-фин от нея в новия „Кавала кючек“! (СНИМКИ)

2

- Advertisement -

Отдавна се говори, че Галена е наляла снага, а сега доказателствата лъснаха!

Чудо невиждано в чалга средите у нас! Любимката на хиляди фенове и обявена за топ изкусителката на поп фолка Галена накара всички да изгубят ума и дума.

Причината – новият клип с Криско „Кавала кючек“, в който рапърът й се нанася два пъти. Ако снимките в мрежата могат да бъдат трансформирани до неузнаваемост с фотошоп, но пред камерите е малко по-трудно.

Затова и чак сега лъсна истината, че чаровната и хубавка иначе смядовка здраво се е освинила. Във видеото, особено в края му, лъсва явната истина. Галена размята мощни и видимо тлъсти ръчички, върти дупе барабан (не барабанче) и видимо няма талия.

Нещо повече – показана в близък план, тя изглежда като бременна, с изхвръкнало напред пълно коремче. Личат си и паласките около талията, с каквито преди години Галена не можеше да се похвали.

„Вижте ги, бе! Криско до нея изглежда като някакво гладно детенце. Тая ако го хване и ще го скърши за нула време. Явно Галин я глези и добре си я угоява през месеците на застой заради пандемията“, коментират потребители в мрежата. Иначе две мнения няма – клипът на мазния турбо кючек обещава да се превърне в поредния хит сред чалгарите. И разбира се, да донесе доста

2 Коментара
 1. […] В повече й дойдоха на Галена тези дни критиките от фенове. Само преди няколко дни те я скъсаха от подигравки заради едрите й телеса в клипа с Криско „Кавала кючек“. […]

 2. Ася казва

  Това не е вярно!
  Не съм почитателка на Галя,но твърде преувеличено становище изразявате.
  Изкривявате истината.
  Всеки човек с нормален разсъдък ,ще види,че на тези“камери“, ясно се вижда, как Криско е на по – заден план ,а съответно Галя е на по – преден план. Когато някой или нещо е на по – заден план ,винагин отдалеченото изглежда по-малко, но ако същото нещо или някой, който /което е по надалеч, застане по – напред в обектива ще изглежда по – широко или широк.
  Освен това, камерата винаги разширява образа, а в действителност на живо,човек е по – различен!!!
  Напротив, ако двамата застанат един до друг,а не единия по – напред ,другия назад, ще се види,че дори Криско е по – широк от Галя!
  Другото, което е нелепо,как може ,въобще кой е толкова некадърен да сравнява мъжка с женска структура и фигура!!!?
  Това е неетично, унижаващо и безумно!!!!
  Мъжете имат една физика,жените друга. Невежество,е да ги сравняваш ,пък на всичко отгоре и да казваш кой пол е по – слабия!!!
  Само в България, всички разсъждаваме наопаки и неразумно и то по – всички теми!!!
  Толкова с е се заблудили, че вече всеки си мисли,че разбира от всичко, че чак да се твърди ,дали мъж е по – слаб от жена.
  Но това е с това деградиране, отдавна мислим ненормално.
  И човек, без собствено мнение, се води от мнението на масата!
  Вие за това,пишете тая “ ерудирана“ статия, да повлияете на масата, да им объркате мисленето и да манипулирате възприятието им за света и хората,за да мислят като вас –
  объркано!
  Все пак са останали хора ,които виждат истината, а не искат да ги заблуждават ,манипулативни “ личности“, пишейки безумни неща за някого и те да му вярват!!!

  Всеки има снимки,на които не е излизал добре, защото или ъгала на снимане при заснемането не е подходящ, или не е професионален фотограф,или просто разширява и увеличава ненужно.
  Следователно, вашата статия е ненужна, докато не я видиш на живо не можеш да пишеш измислени и комплексарски статии.
  А и дори да е така ,както вие грешно виждате, Галена не чак такава каквато я представяте!
  Въпреки това ваше твърдение, жената пак изглежда добре и си е съвсем нормална,но не и такава каквато вия я изкарвате.
  Но и вие спрете да се занимавате с това кой колко е слаб или не!?
  На фона на деградацията на обществата ,не само тук, вирусите и проблемите,които всеки от нас има ,това ваше внимание с акцент върху подобни тематики,е напълно излишно и ненужно. Хората толкова неща и задължения си имат, ще гледат кой какъв е?!
  Спрете се първо погледнете вашата „паница“, хубаво се огледайте , анализирайте поведението,мисленето и външността си,след което коментирайте другите какви са или какво представляват!
  Надявам се ,че Галя не обръща.вниамние на такива меркантилни и комерсиални , дори вулгарни статии,като вашата.
  В подкрепа,само да ви кажа,че жени като Галена в други държави, дори така,ще я харесат и ще я приемат ,като слаба !!!
  Нали сте мн знаещи и наблюдателни, гледайте малко турски, индийски филми , погледнете жените – със сигурност не изглеждат като анорексички, но пак се възприемат ,като нормални и мн слаби жени!
  Само тука в България, всичко е изопачено, изкривено и пошло!!!
  Слабото се приема за дебело, трябва да си със изфръкнали кости , като мършав,за да ти кажат,че си слаб?? Я вижте латиноамериканките,какво им е?
  Не са кожа и кости,но пак са мн красиви и слаби,и никой не ги обижда ,че са „еди какви си…“ ,така както вие се опитвате да обидите жената!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече