Гала бойкотира медицината! Лекува Ковид-19 с домашни илачи

0

- Advertisement -

Гала си е навлякла гнева както на близките си, така и на лекуващите я специалисти с решението си да не приема предписаните й медикаменти.

Малко след като стана ясно, че водещата е положителна за коронавирус, тя разказа и кои са основните й оплаквания. Леко повишена температура, отпадналост и най-вече главоболие. Не се наблюдавали загуба на вкус и обоняние.

Тези си неразположения блондинката решила да тушира със собствен подход. С много витамини и минерали – A, D, още цинк, селен, мелатонин, кверцетин и други природни средства за справяне със заразата. Кортикостероидът и антибиотикът, които й били предписани от личния лекар, тя така и не приемала. Дори и не се била замислила да го прави след всичко, което била прочела за вируса.

В свое интервю, дадено преди дни, Гала допълва, че това й решение не се приемало с пълно одобрение от най-близките й хора. Но тя била твърд защитник на тезата, че антибиотикът няма да й помогне. Затова и не виждала смисъл да се тъпче с него.

И като става дума за семейството й, водещата споделя още, че се притеснява най-вече за майка си. Що се отнася до половинката й Стефан, двамата продължават да спят в едно легло, но той няма никакви симптоми или оплаквания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече