Звездата на „Ариана”: Абсурдно е, че станах известен с реклама на бира!

0

- Advertisement -

Тео Елмазов е сред актьорите, които имат странна съдба. Въпреки че може да се похвали с богата кариера, той не става известен с изявите си на сцената или на големи екран. Популярност му носи рекламно клипче, което той снима за популярна марка бира.

Пивото е „Ариана”, а Елмазов пази разнопосочни спомени за времето, в което звездата му изгря покрай рекламата.

Може да си изключителен актьор, но никой да не знае за теб, а появявайки се на екрана, да станеш много известен. Рекламата отвори за мен доста врати. Свърших си добре работата. Самата кампания и моето участие в нея помогнаха да се преодолеят трудности. Бира „Ариана” стана най-продаваната в страната. Рекламата преобърна съдбата й, иначе кой знае, в какви ръце щеше да е и дали въобще щеше да съществува.”, разказва Тео в интервю за в. „Уикенд”.

И допълва какъв е поводът за скандалите, които в последствие избухнаха между него и ръководството на пивоварната:

Всеки смята, че разбира от всичко… Като се прибавят и разправиите за възнаграждението, което трябва да ти дадат, а те не искат… Е, платиха ми. В договорите е имало скрити камъни. Уловки, за които разбрах при снимките на втория рекламен клип на бирата. Изобщо не бях обърнал внимание, че съм бил задължен да участвам във всички предстоящи кампании за марката. Казах им, че всеки клип си е отделна реклама. Докато се преборя да получа нужното възнаграждение… После пък го намалиха, станаха едни такива неразбории… За първия клип заплащането беше добро. След това поохладняхме помежду си, а дойдоха и други хора в ръководството със западни разбирания. Но все пак урегулирахме отношенията си.”, разказва той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече