Парцалът Ариа ЛАПА чаши в дискотеки насред пандемията! (СКАНДАЛНИ КАДРИ)

6

- Advertisement -

На фона на скоростно растящото разпространение на коронавируса, всекидневните стряскащи статистики и коментарите на затягане на мерките, Ариа потриса с безразсъдно поведение през изминалия уикенд.

Пайнерката командори физзарядки и лапане на чаши въпреки истерията от пандемията. Самата тя не притеснява от заразата, а почитателите й смело следват примера й. Това, меко казано, изненада в социалните мрежи, където се появиха видеа от скандалната изява на Ариа в благоевградска дискотека, пише „Уикенд“.

Изпълнителката извика по име почитателка, явно своя приятелка, и я накара да лапне дъното на чаша с шот. Девойката учудващо я послуша. Допреди това чашата, вижда се на клипчето, бе на масичка до сцената. Доколко стерилна е тази масичка, предвид факта, че се намира в дискотека, само може с да се гадае. И да не сме в ситуация на пандемия, едва ли лапането на дъното на чаша би могло да е много хигиенично.

Така или иначе, Надето, както Ариа се обърна към нея, без да се съпротивлява, лапна чашата. „Чакай! Назад хубаво! Назад“, изкомандори чалгаджийката. Надето изпълни, лапнала дъното на чашата. Ариа се надвеси над нея, лапна чашата и я обърна с рязко движение. След като изпи шота, фолк дивата пак се втурна да пръска кючеци на сцената.

Малко по-късно й хрумна нова идея. Ариа извика двама кандидати, с които да изпълни физзарядка отново с пиене на шотове. Този път от пода, по който танцува, подритвайки салфетки. „Ся! Правим си опората. Казвам „наздраве“ на двамата и пием. Никакви ръце, никакви крака, само с уста и с дълбоко гърло, ако може“, обяви правилата чалга парцалесата. Двамата кимнаха за потвърждение и си махнаха маските. „Чакай, не бързай Малее, ти си много лаком, бе!“, спря Ариа единия, който явно не бе разбрал съвсем упражнението.

След като обясни наново, фолк дивата обяви старт. Пайнерката направи лицева опора между младежите. Захапа чашката с шот от пода, двамата направиха същото, Ариа чукна последователно чашката си, както я бе захапала, в тези на младежите, a после пиха на екс, без ръце.

С това предизвикателството не приключи. Единият младеж, който не разбра от първия път какво трябва да прави, остана на сцената за лицеви опори. Ариа го възседна и брои до 10, след което го похвали.

Новата звезда на „Пайнер“ бе сред фолк певците, които протестираха преди време срещу повторно затваряне на нощните заведения заради пандемията.

6 Коментара
  1. […] Повече подробности и БРУТАЛНИТЕ кадри вижте тук. […]

  2. […] си пеене и неадекватно поведение. В последното видео, което се разпространяваше в мрежата, певицата лапаше […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече