Нора Недкова грабна микрофона! Издъни се тотално!

0

- Advertisement -

Плеймейтката Нора Недкова за пореден път затвърди схващането, че всяка жаба трябва да си знае гьола.

Гърлата, която преди години грабна титлата „Мис Плеймейт“, се пробва като репортер. Но резултатът беше повече от потресаващ, коментират зрители.

Възможността да застане от другата страна на микрофона й беше дадена от Николаос Цитиридис.

Като гостуващ репортер тя се озовава в столичния Студентски град. Въпросът, който е подготвила, е повече от екзистенциален. Насочен е директно към студентите. С лукава усмивка Нора ги пита – предпочитат да ходят в библиотеката, в дискотеката или да правят… секс.

Действието се развива в тъмните часове на денонощието. А начинът, по който гърлата комуникира с интервюираните, наподобява по-скоро свалка, а не репортаж.

„Аз съм един секси репортер!“, гръмко заявява Недкова. И сякаш не обръща внимание на негативната оценка, която появата и на екран предизвиква.

Цялото й представяне, коментират гледали го, наподобява редовна обиколка по заведенията с цел флирт. С микрофон в ръка, миската не се интересува кой какво и казва, а как точно камерата я представя.

А по заведенията, видимо е, страх от коронавирус няма. Младежите са повече от доволни, че вместо на лекции свободно щъкат из нощна София. Появата и вниманието на апетитно парче, като Нора, допълнително ги кара да се чувстват лекомислени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече