Мускулест мъжага е новата любов на Маги Джанаварова (Фото)

0

- Advertisement -

Маги Джанаварова дава мило и драго, за да запази личния си живот в тайна. Много рядко и то случайно в медийното пространство се появя някоя новост по отношение на това какво и с кой прави пеещата гърла извън работата.

Подобен е случаят и със стори, което се появи в „Инстаграм”. То разкрива как активно спортуващата Джанаварова е загърбила тренировките във фитнес залата и се е отдала на сладки приказки с добре оформен младеж.

Мълвата веднага стартира и феновете побързаха да заключат, че имнно мускулестият тип е тайнственото гадже, за което Маги все намеква в интервютата си.

Изпълнителката от „Като две капки вода” не изглежда никак смутена от това, че е уловена в кадър. Напротив, тя изглежда толкова запленена от младежа с апетитните форми, че е забравила дори да се преструва на непукист, пише hotnews.bg.

Коментаторите бързат да заключат, че именно този е мъжът с главно „М” за Маги. Логиката, която се следва, гласи, че именно заради изявления афинитет на мъжа към спорта и добре поддържаните тела, певицата така бясно се е отдала на фитнес.

Всичко това обаче са само предположения. Единственото, което се смята за сигурно, е името на младежа – Деян. И това, че той наистина изглежда добре.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече