20 бона! Само толкова плати Дългия на Деси Тенекеджиева

0

- Advertisement -

Когато през лятото излезе новината, че Деси Тенекеджиева е спечелила дело срещу Слави Трифонов, всички очакваха тлъста сума за обезщетение.

Оказа се, обаче, че парите не са чак толкова много. Сумата, която Дългия е наплатил на актрисата, е 20 000 лева. Това споделя самият шоумен дни преди да навърши 54 години.

Ще припомним, че Деси беше завела дело срещу телевизионера за оронване на престижа. Искът обхващаше 16 предавания от „Шоуто на Слави Трифонов”, излъчени в периода 2013 – 2015 година.

Малко след като решението на съда стана ясно, Трифонов заяви на всеослушание, че не е сърдит на колежката си. Разказа дори, че малко след като е разбрал за иска, я е поканил за гост. Целта е била да се изяснят пред камерите, но тя е отказала.

Към днешна дата отношенията между тях са изчистени, твърди Дългия. Тя е спечелила заведеното дело, а той е изплатил отредената от съда сума.

Самата актриса заяви преди време, че парите, които ще получи от Трифонов, ще дари на фондация „Стоян Камбарев”. От години фондацията открива и подпомага млади творци в различни области на изкуството. Тогава тя сподели, че изходът от делото е върнал у нея вярата в институциите. Победата, която е търсела, е била морална. И тя я е постигнала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече