Чакат бебе в семейството на покойния Шарлопов!

0

- Advertisement -

Най-голямата дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Ева – е бременна с втората си рожба, пишат информационните агенции.

Младата жена, която е вече не 32 години, има вече дъщеря – малката Мария-Магдалена, която се роди през 2017 година. Малко след раждането й от този свят си отиде нейният дядо – хотелиерът Шарлопов, основателят на цялата империя.

Според близки до семейството Ева е бременна в седмия месец. Очаква се да роди около Коледа. Според слухове тя носи момченце, което ще кръсти на покойния си баща. По стечение на обстоятелствата, съпругът й носи същото име – Стефан. Затова има и такива, които са на мнение, че красавицата ще избяга от клишетата и ще избере друго име за бъдещото си дете.  

Ще припомним, че Ева е от първия брак на хотелиерския магнат. След смъртта на баща си тя управлява семейните хотели редом с мащехата си – Боряна Шарлопова. Двете са в много добри отношения. Свързва ги много повече от роднинска връзка, а по-скоро приятелство и взаимно доверие.

Наскоро вдовицата на Шарлопов сподели, че годината е била изключително тежка за фамилията. Кризата се е отразила на целия им бизнес. Хотелите са стояли затворени, а част от персонала – освободен. Очакват и още по-тежки времена в професионален план.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече