Миглена Ангелова: От пържени филии качих 5 килограма!

0

- Advertisement -

До болка искрена и лична Миглена Ангелова разказва, че по време на изолацията е злоупотребила с въглехидратите в менюто си.

От пържените филии, които прави и които според думите й са божествени, е успяла да се окръгли. Но защото не се харесва и защото обича да й е леко, тя се заела да се бори с няколко килца отгоре.

Напоследък се опитвам да не ям въглехидрати. Правя много хубави пържени картофи и по време на изолацията малко напълнях. Бях сложила едни 4-5 килограма, които ми тежаха, но вече ги няма. 52-54 килограма е идеалното за мен тегло, а сега съм 58 и трябва още малко да смъкна, защото обичам да ми е леко. До месец-два ще се справя и с тях!”, откровена е водещата пред в. „Уикенд“. И допълва:

„Искам моят скафандър да приютява душата ми по-дълго време във вида, в който аз харесвам, искам да давам с това добър пример на моите деца. Здравето и физическата форма трябва да се ценят. Би ми било неприятно, ако внуците ми помолят да им покажа нещо от балета, а аз да не мога да го направя или взема да се задъхвам.”, шегува се със себе си Миглена.

Прегледана: 3042

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече