Миглена Ангелова: От пържени филии качих 5 килограма!

0

- Advertisement -

До болка искрена и лична Миглена Ангелова разказва, че по време на изолацията е злоупотребила с въглехидратите в менюто си.

От пържените филии, които прави и които според думите й са божествени, е успяла да се окръгли. Но защото не се харесва и защото обича да й е леко, тя се заела да се бори с няколко килца отгоре.

Напоследък се опитвам да не ям въглехидрати. Правя много хубави пържени картофи и по време на изолацията малко напълнях. Бях сложила едни 4-5 килограма, които ми тежаха, но вече ги няма. 52-54 килограма е идеалното за мен тегло, а сега съм 58 и трябва още малко да смъкна, защото обичам да ми е леко. До месец-два ще се справя и с тях!”, откровена е водещата пред в. „Уикенд“. И допълва:

„Искам моят скафандър да приютява душата ми по-дълго време във вида, в който аз харесвам, искам да давам с това добър пример на моите деца. Здравето и физическата форма трябва да се ценят. Би ми било неприятно, ако внуците ми помолят да им покажа нещо от балета, а аз да не мога да го направя или взема да се задъхвам.”, шегува се със себе си Миглена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече