Стефан Рядков: Никога не бих се върнал при Слави

0

- Advertisement -

„Никога не би се върнал при Слави!“ Това заяви комикът Стефан Рядков, който дълги години работеше с Трифонов.

„Този формат вече е минал през живота ми. Винаги съм търсел нещо ново, което да ме провокира и зареди. Никога не се връщам назад“, категоричен е актьорът в интервю за „Уикенд“.

Той напусна „Шоуто на Слави“ през далечната 2006 г., като до ден-днешен не е коментирал истинската причина. Според запознати двамата са имали жесток конфликт, след който и до ден-днешен не си говорят.

„Не сме се чували от доста време. Тръгнах си преди 14 години и от тогава не поддържаме никакви отношения“, признава и самият Рядков.

И допълва, че не се учудва последвалия отлив от актьори, напуснали предаването.

В шоуто той бе един от най-добрите имитатори на Лили Иванова и не крие, че това се е отразило зле на отношенията му с певицата.

„Виждал съм се с Лили Иванова след това. Известно време не ми обръщаше внимание, когато се засичахме по участия. След това бяхме заедно на рождени дни, но си говорехме. Не съм усетил неприязън. Лично аз не съм злопаметен човек. Не само Лили Иванова, но и други хора, които съм имитирал, навярно не са се чувствали добре, но в крайна сметка това си зависи от човека – дали е широко скроен“, разсъждава Рядков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече