Ромина Тасевска в болница! Включиха я на системи

0

- Advertisement -

Миската Ромина Тасевска изплаши почитателите си.

Красивата съпруга на футболиста Дарко Тасевски публикува кадър, от който се вижда, че е закачена към системи. Въпреки че не става дума за сериозен здравословен проблем, тя и близките й са сериозно притеснени.

Резултатите от изследванията, които красавицата си направила, показали страшно занижени нива на желязото в кръвта. Всички депа в организма на Ромина били тотално изцедени, затова и се наложило скоростно да я включат на системи. Стартирало незабавно лечение, което се очаква да даде положителни резултати до дни.

Самата красавица разказва, че дълго време се чувствала страшно изморена. Ставало дума за период от години, в които тя съвместявала грижите по трите си деца, бизнес и учене. Към всичко това добавяла и пословичният й перфекционизъм. Сметката накрая била тичане по цял ден, изтощение и трудно задържане на концентрацията.

В момента, в който Ромина усетила, че вече и сутрин ставала изморена и изтормозена, решила, че е време да си обърне внимание, разказва самата тя.

Последвала поредица от изследвания, които довели до диагнозата желязодефицитна анемия.

Лекарите веднага назначили на миската парентерална желязна терапия, която се очаквало да я изправи на крака за няколко дни.

Съветът, който красавицата дава, е да обръщаме повече внимание на сигналите, които тялото ни дава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече