Чудовищните далавери с храната на пациентите в „Пирогов” са гарантирани от ГЕРБ и подплатени с колосален подкуп от 300 000 лева!

0

- Advertisement -

Поредно разкритие на Narod.bg – чудовищните далавери с храната на пациентите в „Пирогов” са гарантирани от ГЕРБ и подплатени с колосален подкуп от 300 000 лева! Шефът на спешния институт проф. Асен Балтов се оказа кум на личния доктор на Баце – Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, разкри само пред Narod.bg източник от иначе елитното медицинско заведение.

Лъчо Мозъка и Баце са стари ортаци

Преди дни първи разкрихме, че пациенти в Covid-19 отделението се хранят с „кучешки салам” и филия сух хляб.

Непростимата подигравка с живота на пациентите е дело на фирма „Мастър-Пик” ЕАД, която прибира колосалните 70 000 лева от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов”, за да храни болните с огризки, които не стават и за кучето.

Интересното е, че предишна фирма, с която спешният институт имаше договор за кетъринг, взимала почти двойно по-малко.

Междувременно сигнали за отвратителната „храна” в спешния институт буквално валят. Млада майка публикува в социалните мрежи какво й е било поднесено за закуска – нещо като чай с нещо като пирожка.

Кучешки салам и сух хляб заслужават болните с коронавирус, къде отиват 70 000 лева на месец?

Време е прокуратурата да се заеме с кражбите в „Пирогов”, призова читателят на Narod.bg, който от години е на работа в лечебното заведение.

Според вътрешни източници връзката на директора Асен Балтов с близкия приятел на Бойко Борисов – Лъчо Мозъка, е причината професорът да се чувства недосегаем и далаверите с храната на пациентите да са далече от очите на прокуратурата.

„Говори се, че някой от върха на „Пирогов” е лапнал рушвет от 300 бона, за да крепи тази фирма за кетъринг, вместо да я изрита с 200”, призна читателят на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече