Стрес и вредна храна разболели Мегз! Изследванията я изплашили сериозно!

0

- Advertisement -

Дизайнерката Миглена Каканашева не спира да занимава онлайн пространството със случващото й се в личен план.

Последната вест около себе си, за която побърза да разкаже на дълго и широко, е свързана със здравословното й състояние.

Мегз, както е известна, споделя, че при направени наскоро изследвания се установило, че е с рекордно завишени стойности на инсулин.

Лекарят, който следи здравословния й статус, коментирал, че причината за тези неблагоприятни данни е прекомерната консумация на сладки храни.

И тук идва ред на дизайнерката да разкаже с най-малката подробност как лекува мъката си с шоколад. След раздялата с последния мъж в живота си Мегз започнала да решава проблемите си с огромни количества от какаовото изкушение. Комбинирала го с други високовъглехидратни храни, което се оказало истински шок за организма й.

С много детайли и епитети популярната особа разказва как преди време си правила рутинно изследване. Когато излезли резултатите от обременяване с глюкоза, тя и лекарят й били шашнати. Стойностите били 200 пъти над нормата.

Коствало й много. Но с психика и здрави нерви успяла да коригира грешките в хранителните си предпочитания. Отдала се на почивка и пълноценна храна.

И въпреки че желанието за шоколад я изкушава на моменти, тя спазва устрема си към здрав дух в здраво тяло.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече