Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Синът на Миню Стайков харчи милионите му по МЕТРЕСАТА си! - Новини от шоубизнеса

Синът на Миню Стайков харчи милионите му по МЕТРЕСАТА си!

0

- Advertisement -

От няколко месеца синът на Миню Стайков се утешава от проблемите си с правосъдието в обятията на дъщерята на една от знаковите фигyри в групировката ВИС Румен Маринов, по прякор Нарциса.

Бившият борец от обкръжението на братя Илиеви отдавна не е измежду живите, или по-точно от 27 ноември 2003 г., когато бе разстрелян пред блока в столичния квартал „Хладилника“, в който семейството му живееше по онова време.

Въпреки криминалната биография на баща си, Марта не е ползвала охрана, допреди да оплете в мрежите си Миню Стайковия синковец. От тежкарлък обаче Стайко прехвърлил част от своите гардове, които сега следват по петите наследницата на Нарциса из кафенетата, модните бутици и моловете на столицата, издават осведомени.

Според свидетели поне 12 копои се редуват на смени да охраняват милионерския галеник и висаджийската щерка, а разходите по тях удряли близо 30 хиляди лева. Друг е въпросът откъде Стайков разполага с толкова внушителни средства, при положение, че преди няколко месеца Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество наложи запор върху имуществото и банковите му сметки, пише в. „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече