Мегз с десетки неплатени глоби в КАТ! Отново я хванаха в нарушение

0

- Advertisement -

Дизайнерката Миглена Каканашева може да се похвали с една малко по-различна колекция.

Последното, за което стана ясно е, че Мегз има десетки неплатени фишове и актове за нарушения на правилата за движение.

Това станало ясно, след като я хванали за пореден път. Тя била спряна от патрул край Дупница, защото изпреварвала неправомерно.

Действието се разиграло край автокъщите в емблематичния град. Каканашева била зад волана на скъпарското си „Порше”. Дала газ и задминала автомобилите пред нея.

След като я спрели пътните полицаи установили, че не само че кара рисково и че нарушава правилата за движение, но и в себе си не носи документите на автомобила.

Последвала проверка в системата на КАТ, където лъснало точно колко актове, фишове, глоби и подобни очакват Мегз да ги плати.

Каква точно ще е участта на дизайнерката зад волана ще стане ясно в следващите дни.

Според свидетели на случката самата тя не изглеждала особено притеснена от обстоятелството, че е хваната в прегрешение на пътя. Напротив, приела спокойно тирадата на полицаите. Явно не й било за първи път. Прибрала си поредната хартийка и продължила спокойно по пътя си.

Зевзеци побързаха да изкоментират, че явно медитацията е помогнала на Миглена да гледа по-философски на живота. Самата Мегз се похвали, че през почивните дни е била е била на Седемте рилски езера и е медитирала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече