Лили Иванова слиза от сцената! Слага край на цяла една епоха!

0

- Advertisement -

Примата на българската сцена Лили Иванова се подготвя за края на своята кариера.

Въпреки че мнозина очакваха тя да остане на сцената поне още няколко години, явно плановете на изпълнителката са различни.

Преди броени дни екипът на Иванова отмени всички концерти на звездата, запланувани за 2021 година, пише в. „Уикенд“.

Като офiциална причина за канселирането на участията на певицата се сочи епидемията, в която светът се намира. Според версията, която екипът й разпространява, Лили не смята за рентабилно и разумно да пее, докато светът трепери от страх пред заразата.

Истината, на която са по-склонни да вярват феновете й обаче, е коренно различна. А именно – тяхната любимка най-накрая е взела логичното решение да сложи край на кариерата си. Немалък брой от меломаните у нас от години правят предложения кога певицата ще направи най-разумния за възрастта си ход. А именно да сложи край на епохата „Лили Иванова”, докато все още почитателите й я боготворят.

Ситуацията с коронавирус се оказа доста добро извинение. Иванова се възползва по най-добрия начин, коментират хора от средите. И допълват, че пари тя има достатъчно. Ако наистина беше стартирала турне в началото на следващата година, ефектът върху нея самата и името й би бил по-скоро отрицателен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече