Синът на Десислава загърби ученето в Швейцария! Тръгна по публични домове

0

- Advertisement -

Големият син на певицата Десислава явно добре си прекарва в Швейцария. Майка му го прати в една от най-богатите европейски държави с идеята да получи солидно образование. Младежът обаче явно не е много заинтересован от ученето. Той и колегите му се надпреварват да качват снимки от заведения и екскурзии. А последният фотос, който буквално разбуни мрежата, е на Майки пред публичен дом.

Явно учебниците не са приоритет за глезения наследник на родната гърла. Интересите му са в друга посока, коментират близки до семейството.

Мълвата допълва, че след като се е разделил с последната си приятелка, Майки го играел самотник на средна възраст. Търсел си компания от различни девойки и се наслаждавал на забележителния швейцарски град, а именно Люцерн. Въпреки че за всички е ясно, че едва ли младежът е влязъл в конкретната сграда, само идеята какво смята за готино предизвика негативни коментари в мрежата.

Ако наистина Майки смята това за забележителност или за нещо, което трябва да се чувства доволен, че е видял, то жална му майка.

А майка му наистина е жална. Най-вече от обстоятелството, че докато беше в България, синът й беше стриктно под неин контрол. Където и да е, все се намираше някой, който да я осведоми с кой е и какво прави. А сега далечната швейцарска земя дава пълна свобода на глезения й наследник, допълва Агенция „Блиц”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече