Осипова пак се бори за внимание! Ще живее с жена!

0

- Advertisement -

Скоро след отпадането си от риалити формата „Фермата”, Жанета Осипова пак търси славни и безславни опити за внимание.

Последната вест около особата си, която се опита да промотира, гласи, че вече няма да живее с мъже. За свой спътник в ежедневието си е избрала художничката Антония.

Двете станаха неразделни по време на участието си в телевизионното предаване. Затова и решили да пренесат дружбата си и в реалния живот.

И въпреки че в новината няма нищо сензационно и шокиращо, Осипова се скъса да тръби, как вече няма място за мъже покрай нея. Тя си има Антония и не й нужна мъжка компания.

Ще припомним, че двете девойки бяха като залепени една за друга до момента, в който Осипова си тръгна. Тя беше победена на арената от Дана – талисмана на „Левски”. Двете съпернички спретнаха зрелищно шоу. За разочарование на силната половина от публиката Жанета се оказа губеща. Наложи й се да напусне безславно „Фермата” и да търси други канали за слава.

Цялата тази истерия, която се опита да създаде около напускането си и живота си след това, дойде малко в повече на феновете. Те я призова да си седне на четирибуквието и да се занимава с нещо по-смислено от това, да се моли за медийно внимание и минутки слава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече