Ново 20! Христо Сираков си отишъл напълно разорен

0

- Advertisement -

Дни след смъртта на бизнесмена Христо Сираков една след друга излизат различни версии за това колко и какви авоари имат за разпределяне наследниците му.

Последната такава, която споделя Агенция „Блиц”, гласи, че Сираков е напуснал този свят напълно разорен.

Според информация на изданието покойният бизнесмен наистина е имал солидни активи. Последните 2 години обаче се оказали изключително тежки в професионален план за него. Състоянието му не само че се стопило до нула, а Христо дори потънал в сериозни финансови задължения.

Много от фирмите му били запорирани от съдия-изпълнители. А фалитът буквално чукал на вратата, допълват от в. „Уикенд”. Той имал непогасени кредити към различни банки на стойност няколко милиона лева.

Въпреки че продължавал да парадира с богат и показен начин на живот, той живеел изцяло на кредит, потвърждават запознати. И допълват че тези проблеми драстично влошили състоянието му и в здравословен план.

Непрестанното звънене и търсене от страна на кредитори довело до това, че Сираков редовно вдигал кръвното. Това, на свой ред, предизвикало и редица други проблеми със здравето.

Цялата тази поредица от несгоди, включително и прекаран преди месеци коронавирус, съборили титана Сираков. И въпреки че до последно той бил активен, физиката му не успяла да се пребори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече