Алекс Сърчаджиева го играе строга. Праща щерка си без джобни и телефон на училище

0

- Advertisement -

Алекс Сърчаджиева изпрати ученичка с първите училищни звънци.

Малката София обаче тръгва на школа с редица ограничения.

Със завидна майчина гордост Алекс споделя пред медиите, че дъщеря й тръгва без пари и телефон. Но това не е толкова страшно и не кара детето да се чувства ощетено пред връстниците си, напротив.

Там, където София ще получи първите си училищна знания, телефонните са забранени. А лафка или подобно павилионче за закуски няма. Така всички ученици се чувстват равни и доволни от това, което самото учебно заведение им предлага.

Цялата тази стратегия, която училището следва, изцяло припокрива философията на Алекс. Тя неведнъж е споделяла, че не желае да превръща щерка си в меркантилно същество.

Рожбата от любовта им с Иван Ласкин трябва да стои колкото е възможно по-далеч от търгашеството, което е завладяло света, допълва актрисата. И прави асоциация – всичко в живота е като колело – днес си горе, утре долу.

Именно поради това прави всичко възможно да не угажда на всяка прищявка на дъщеря. И за момента смята, че се справя добре.

В същото време обаче не пести средства за това София да опознае света. За поредна година двете почивали в Гърция. Самата Алекс останала очарована от Лефкада и от това колко стриктно се спазват правило в райското гръцко кътче.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече