Замалко! Ненчо Балабанов щял да поеме шоуто на Цитиридис

0

- Advertisement -

Любимецът на публиката Ненчо Балабанов разказва, че той е получил предложение да поеме вечерното шоу по Би Ти Ви. Това се е случило още преди в стола на водещия да седне Николаос Цитиридис.

Ето какво разказва актьорът в интервю за в. „Уикенд”:

Имаше покана от страна на Би Ти Ви към мен да се заема с шоуто преди водещ да му стане Николаос. Тогава обаче имах договорни отношения с „Глобал филмс” до 27 май и нямаше как да ги наруша и да отида самостоятелно в друга медия. Лоялен, етичен и морален човек съм, спазвам си задълженията и затова отказах офертата. Получавал съм предложения и от трите основни телевизии.”, нескромно разказва Ненчо.

И допълва, че покрай пандемията плановете му в професионален план страхотно са се объркали. На този етап не смее да говори със сигурност в какво и кога ще участва, след като снимките на втория сезон на „Ол Инклузив” са приключили.

Това, което може да твърди с увереност, е, че няма да спре да имитира Бойко Борисов. Дори обстоятелството, че „Господари на ефира” вече не се излъчва, няма да го спре да влезе в образа на премиера.

Още повече след като самият министър-председател недвусмислено посочи, че Ненчо се справя идеално, влизайки в неговия образ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече