Скандален коментар на Катя Близнакова срещу Гала подлуди Фейсбук

0

- Advertisement -

Певицата Катя Близнакова за пореден път намери начин да влезе в медийното пространство. И отново – не става дума за нейна успешна сценична изява, а за тотална изцепка.

Предишната  вечер, явно под въздействие на алкохол или други замайващи вещества, Близнакова пусна злъчен пост в личния си профил във Фейсбук. Засегната беше не друга, а водещата Гала.

Как и защо Гала е влязла в полезрението на Катя и е предизвикала нейното недоволство, не става ясно. Но певицата е повече от директна в изказването си. Те е откровено груба в писанието си.

Явно с нещо е подразнена от водещата, защото друга причина да се изказва така по неин адрес не се открива.

„До пенсия с Гала!!!”, завършва излиянието си Катя. И уж всичко е придружено от усмихнати емотикони, но някак си нещата не звучат толкова усмихнати.

И колкото е интересно цялото това „обяснение в любов”, което певицата прави към водещата на „На кафе”, по-интересно е, че скоро след публикуването си постът изчезна.

На сутринта, явно на бодра гласа, Катя е изтрила писанията си. Това не се случва за първи път, пише Агенция „Блиц”. Редовно след нощни веселби Катя пуска някоя и друга откровена закачка с известна личност. Когато се освести на другата сутрин, всичко се заличава и ни лук яла, ни…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече