Изненада! Криско влиза с гръм и трясък в „Ол Инклузив”

0

- Advertisement -

Вторият сезон на комедийния сериал „Ол Инклузив” е вече факт. Създаделите обещават плеада от комични ситуации. А участниците – да се представят повече от професионално.

Истински фурор предизвика вестта, че наред с познатите от първия сезон лица, в сериала намира място и любимецът на подрастващите Криско.

Музикантът, който влачи след себе си стотици екзалтирани фенки, ще се нареди до останалите родни звезди, за да направи делничните вечери още по-забавни.

Според хора от екипа – ролята на Криско е не само изключително колоритна, но и той влиза в нея с гръм и трясък. С типичния си стил „ала непукист”, певецът кара хората зад камера да се смеят. А какво остава за зрителите, ще разберем скоро.

Това, което се знае по сценария до този момент, е, че Криско ще се появи по време на почивка на героите във Велинград. Със скок музикантът ще скочи в дълбокото, а героинята Надя ще остане повече от недоволна.

Как, кога и защо героят на Криско ще притесни своите екранни партньори ще стане ясно много скоро.

Очаква се още тази седмица в петък вечер всички, които имат желание да гледат Криско в „Ол Инклузив”, да могат да го сторят.

А до края на сезона създалите обещават още гастролиращи звезди. Които допълнително да нажежат и без това нелеката атмосферата на почиващите на пълен пакет бай-ганьовци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече