Лили Иванова го може! Даде 17 бона за пердета

0

- Advertisement -

Примата на българската сцена Лили Иванова похарчи 17 000 лева за пердета. Крупната инвестиция е само за едно от трите й софийски жилища, пояснява в. „Телеграф“. Като става дума за апартамента, който остана нейна собственост след развода й с Янчо Таков. Той се намира на ул. „Оборище“ в непосредствена близост до посолството на Франция.

За останалите си имоти в столицата – в Подуяне и Изгрев, певицата също е направила поръчка, с което сумата за пердета и завеси драстично скача, коментират запознати.

Въпросните аксесоари за дома Иванова заявила, че българска фирма, внасяща директно от заводи във Франция. Става дума за изключително стилни и качествени пердета, каквито могат да се видят в най-изисканите дома на западноевропейските велможи.

За разлика от първенютата у нас, които се нахвърлят на произведени в Италия пердета и завеси, Лили се спряла на далеч по-изчистените френски модели. Произведените на Ботуша продукти също се отличават с високо качество на материи и изпълнение, но за вкуса на певицата идвали прекалено кичозни. Именно поради това тя се доверила на усета и тотално преобразила любимия си софийски дом в стила на висша Франция.

Близки до Иванова допълват, че редовната цена на избраните от нея продукти била в пъти по-висока. Но тя се съгласила да прави скрита реклама навсякъде, където й се отдаде възможност. Заради това отстъпка била сериозна и сумата слязла „само“ до 17 бона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече