Ти да видиш: Не Миглена Ангелова, а Кузман Примджанов сложил край на връзката им! (Водещата е бясна)

1

- Advertisement -

Миглена Ангелова се покри и в мрежата, няма и следа от нея!

Поредният годеник на Мадам „Искрено и лично“ Миглена Ангелова вече е в историята. Както медиите гръмнаха наскоро, устатата дама се раздели с кандидат-съпруг номер 5 Кузман Примджанов.

Двамата бяха заедно три години като бизнесменът е с 9 лазарника по-млад от Ангелова. Грешна обаче се оказа информацията, че фурията Миглена е показала червен картон на половинката си. Точно обратното – Кузман я е зарязал, разкриха близки до обкръжението им източници.

Причината Примджанов да сложи край на любовната идилия и да се изпари с 200 е характерът на изгората му. В началото чепатият нрав на Миглена Ангелова и острият й език му се стрували интересни и дори секси.

С времето обаче се изморил и повече отказвал да го играе притурка към известната си годеница. Която, както и в предишните си бракове, обичала да се налага и да командва мъжете.

„Миглена със сигурност е образована, интелигентна и умна жена, но не всеки може да издържи да живее с нея. Видяхме го и в Къщата на Вип Брадър, където денонощно побъркваше съквартирантите“, шушукат източниците.

Явно Кузман Примджанов е преодолял тъгата от раздялата и спокойно продължава напред. Странно защо обаче Миглена Ангелова се покри дори от социалната мрежа, където винаги е била особено активна.

Последната й публикация е от юли месец – нещо нетипично за нея. За сметка на това Кузман не спира да „мята“ постове и снимки, но дори на рождения му ден на 17 август Ангелова я няма в картинката.

1 Коментар
  1. Toi казва

    Mnogo q iztraia. Kato go gledam plejboj is e

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече