Камелия за коронавируса: Човек трябва да се пази, но не бива да спира да живее!

0

- Advertisement -

Чалга браншът също беше засегнат от коронавирус.

ДесиСлава и Галена са може би двете най-известни представителки на лекия жанр, които преминаха инфекцията.

Затова нормално е всички от бизнеса да се притесняват. Не само че работата им е свързана с много участия, но и защото всеки един от феновете иска да се докосне, буквално, до идолите си.

Темата за коронавирус е и сред акцентите в интервю, което звездата Камелия дава за в. „Уикенд”. Ето какво споделя тя за ежедневието си по време на карантината и за мнението си за вируса като цяло:

Първо се наспах, после останах малко насаме със себе си, да обърна внимание на близките си, да запиша песни, да си анализирам кариерата. В такъв момент човек не е притиснат от време, не е изморен от път, от недоспиване. Мислиш трезво и равносметката е правилна…

Говорих с Десислава, тя каза, че много леко го е изкарала. Един мой познат също го премина почти без симптоми. Със сигурност има вирус, със сигурност има тази инфекция, която върлува. Аз съм склонна да вярвам на специалистите, че е по-опасно за хората с придружаващи заболявания.  Това, което зависи от мен го правя – спазвам дистанция, използвам дезинфектант, гледам да не се пипам по носа и лицето,  да си мия ръцете винаги, когато имам възможност.  Имаше период в който медиите ни стреснаха, че ако се зарази човек, едва ли не умира. Тази паника не е нужна, защото човек ако е отговорен, то може да си прави периодично тестове, да хване болестта в по-ранен етап и да се излекува. Стигнах до извода, че човек трябва да се пази, но не бива да спира да живее.”, завършва философски Камелия.

И допълва, че по време на всичките си участия пази и себе си, пази и феновете си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече