Д-р Емилова: Съпругът ми е на небето, за да ми помага!

0

- Advertisement -

Д-р Людмила Емилова е смятана за изключително студен и стриктен човек.

Такъв облик си е извоювала през годините, през които е ограничавала пациентите си от любимото удоволствие. А именно храната.

Именно поради това изказването й, че вярва във вечния живот и духовния свят, смути мнозина.

В интервю за в. „Уикенд” д-р Емилова разказва, че откакто е загубила съпруга си, тя още повече е повярвала в живота от другата страна на битието:

Когато близките ми хора са до мен, съм щастлива. Когато ги загубим, би трябвало да направим така, че да вършим неща, които да ги радват. Убедена съм, че те ни гледат от духовния свят и са доволни, ако имаме успехи. Силно вярвам във вечния живот. Мисля, че съпругът ми е там, за да ми помага. Достатъчно време ми помагаше от материалния свят, сега го прави от духовния. Изключително съм му благодарна и няма ден, в който да не мисля за него. Сигурна съм, че се радва на успехите на центъра и на обичаните ни хора. Нито един ден от живота ми не минава напразно, защото помагам на пациентите, заедно с целия екип на центъра. Когато научат при нас как да се хранят и живеят, за да са здрави, сме им предали най-важното знание – да бъдат в хармония с природните закони.”, споделя диетоложката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече