Натиреният от БАБХ Антон Генов въртял любов със знойна манекенка (Галерия)

1

- Advertisement -

Малко след като Антон Генов бе натирен от шефското място в софийския клон на БАБХ, служители с нескрито злорадство припомниха пикантни случки  от интимния живот на вече бившия си началник.

Освен по далавери, Генов си падал и по засукани мацки. Именно една такава – Стела Радославова, завъртяла главата на бившия международен футболен съдия. Той толкова хлътнал по мацката, че зарязал жена си и двамата им синове.

Антон Генов, е имал наглостта да си води любовница в чужбина, когато е имал наряд за мач. Никой рефер не си е позволявал това, но красавицата го придружавала навсякъде по света. Стела Радославова е манекенка и не се притеснява да си показва силиконовите гърди навсякъде. Влюбените не спирали да обикалят черноморските курорти, а Генов харчил огромни суми, за да се забавляват така, както любимата му пожелае, шушукат запознати.

Близки на Генов многократно опитвали да го разделят със Стела, тъй като тя само го използвала заради парите му. Не е ясно дали още поддържат връзка или манекенката му е била шута след множество провали в различни начинания и обвинения за далавери.

Антон Генов бе отстранен от работа от  софийския клон на БАБХ. Причината е, че през май месец тази година са възложени нови функции по осъществявена на граничен контрол на внесен през летище „София“ суровини и храни от неживотински произход. Именно поради новите функции печално известният Генов следва да има специални компетенции по ръководене на системата ТРЕЙСИ. Всъщност бившият шеф на ОДБХ София не разполага с тези компетенции, заради което е отстранен от длъжност, на която бе върнат скандално от съда.

Името на ветеринаря от Габрово нашумя с обвинение за „черно тото“, като международен футболен съдия и с беззакония в Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), заради които бе уволнен като шеф на софийския клон.

Вместо да се откаже обаче, Генов реши да позори агенцията, но пък не пропуска да се похвали, че се е разбрал „с когото трябва“ и е подплатил финансово завръщането си в държавната администрация.

Преди време бизнесмен от Габрово пусна жалба в която алармира, че ако Генов, който два пъти е отстраняван от работа заради заплахи и далавери, се върне отново в агенцията, то има реална опасност от провал на милиони евро инвестиции в отрасъла за преработване на отпадъчни мазнини.

Причина за опасенията на габровския бизнесмен са навиците на съгражданина му да налага репресии на дружества, които се явяват конкуренти на фирмата, в която работи синът му – Симеон Антонов Генов.

Той участва в управлението на шест фирми. В „Наргос Брадърс“ ООД Симеон дори е съдружник с по-малкия си брат Антонио Генов. Преди две години Генов се сдоби с две обвинения за дейността си като директор на Областната дирекция по безопасност на храните – София, какъвто бе до юли 2017 г., преда да бъде отстранен.

Едното обвинение е в престъпление по служба, извършено от лице, заемащо отговорно положение, при условията на продължавано престъпление. На 5 октомври 2016 г. Генов разпоредил проверка на складово помещение на дружество от Нови Искър, където се съхранявала преработена мазнина, изкупувана от заведение за обществено хранене.

Продуктът служи като основна суровина за производство на биогориво. Бившият футболен съдия разпоредил мазнината да бъде иззета. Но подобна проверка и изземване не са от компетентността на ОДБХ – София, тъй като не се касае за храни, а за отпадък. Извършването на въпросната проверка е от компетентността на РИОСВ – София. С тези си действия обвиняемият Генов е превишил властта си, смятат от дружеството. А според прокуратурата целта на Генов е била да се набавят облаги за друго дружество, в което по същото време е работел синът му. То също се занимава с изкупуване на обработена мазнина и реализирането й като суровина за производството на биогориво.

Второто обвинение на Генов е заради факта, че в началото на 2016 г. в разговор по телефона направил опит да принуди управителя на дружеството „Ф.Б.“ ООД, което се занимавало със същата дейност, с която и фирмата, в която работел синът му, да преустанови дейността си в София. Генов афиширал заеманата от него длъжност като директор и изтъквал правомощията си.

1 Коментар
  1. Анита Пашова казва

    Пашовааа, удари дъното този път! И твоят час идва! Дъртакът ще избяга пръв.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече