Мария се изповяда! Призна защо си тръгва от сцената

0

- Advertisement -

В края на миналия месец попфолк изпълнителката Мария шокира почитателите си с признанието, че слага край на певческата си кариера.

Мнозина сметнаха думите й за рекламен трик. Други останаха шашардисани и не искаха да повярват, че повече никога няма да чуят нова песен от своята любимка.

В интервю за в. „Уикенд” брюнетката споделя какво я накарало да вземе нелекото решение.

 „Аз съм една от най-продуктивните певици към момента и оттеглянето ми щеше да се усети. Заявих публично намерението си, така беше редно. По моя преценка аз и музиката си дадохме абсолютно всичко най-добро. Смятам, че няма какво повече да се даде. Има таван при нас, певците… В дългогодишната ми кариера съм изживявала и пикове, и по-слаби моменти. При мен колелото се е въртяло много. Бях си обещала да се разделя с публиката, когато съм на върха. Реших да направя това тази година, в която имам страхотни песни, на които хората избухват. Исках да си тръгна като истинска дама на поп фолка.”, споделя Мария.

И допълва, че решението е било трудно и обмисляно дълго. Връща се назад във времето, в което си е починала от сцената и от участията. Тогава периодът беше 3 години. Но този път певицата е решена това е да е истинският край.

Дали обаче колелото отново ще се завърти, ще стане ясно след време.

Прегледана: 4036

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.