Президентското семейство празнува годишнина! Сватбата им преди 4 години – от най-скромните

0

- Advertisement -

Десислава и Румен Радеви сключиха граждански брак преди точно 4 години. Тогава, на 12 август 2016 г., вместо романтично или пищно сватбено тържество, двамата се спряха на скромен ритуал с още по-скромен брой гости.

На подписването им тогава, освен тях, присъстваха само двама свидетели и служителката, водила ритуала. В сградата на община „Студентски град” президентското семейство се врече във вярност без показност и глезотии.

Все пак и за двамата това е втори път под венчилото.

Първият брак на настоящата първа дама е с депутата от ГЕРБ Георги Свиленски. Президентът Радев пък сключил навремето със съпругата си Гинка брак по всички закони и канони, пише в. „Ретро“.

Затова и подписът в общинската сграда бил една формалност, която двамата изпълнили с усмивка.

Това е и причината, поради която Десислава Радева не избрала скъп тоалет с шифони, а воали, а обикновено, но стилно облекло.

Връзката им обаче явно не се повлияла от липсата на шум, напротив. Двамата спазват тази традиция и до днес – да са обрани на показност и скъпи подаръци. Според думите на Радева спазват основно правило – да не си разменят скъпи подаръци. А по повод и без повод да си подаряват предмети със сантиментална стойност и спомени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече