Първо в Show.bg: Шефът на „Фантастико” и топ фотограф си имат бебе от Украйна!

0

- Advertisement -

Владимир Николов и Костадин Кръстев – Коко са родители чрез сурогатна майка в Украйна

Честита радост на шефа на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка – топ фотографът Костадин Кръстев – Коко! Двамата влюбени вече са родители, след като биг босът на хранителните супермаркети, който наследил семейния бизнес от баща си Валери Николов, и мъжът на живота му вече имат бебе, родено от сурогатна майка в Украйна.

Новината съобщи ексклузивно пред Show.bg дама, изключително близка до собственика на „Фантастико”. Според нашата читателка Владимир Николов е дал сперма, с която расова украинка е оплодена, за да дари щастливата двойка с наследник.

Срещу сериозно парично възнаграждение фирма от Украйна предоставяла услуги за решаване на правните въпроси, свързани с процеса на оплождане, доставка, документи и легализация на деца извън бившата съветска република.

Проверката на Show.bg показа, че Владимир Николов е член на Настоятелството на НБУ от 03.12.2018 г. Дарител на Нов български университет.

Владимир Николов

Щастливият родител е оперативен президент на търговска верига „Фантастико“. Професионалната му кариера преминава през „ЕВРОПА-ВН“ ЕООД, която е част от ТВ „Фантастико“. Започва като технически сътрудник „Търговска дирекция“, преминава през търговски директор и в настоящия момент управлява над 3000 служители.

Завършил е бизнес училище в Рен, Франция. Има и бакалавърска степен по изкуства.

Костадин Кръстев – Коко

Неговата половинка – 35-годишният Костадин Кръстев – Коко, пък е наричан „фотографът на звездите”. Пловдивчанинът е завършил НАТФИЗ, специалност „Фотография”. Снимал е голяма част от българския елит – музиканти и певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за почти всички списания в България, сред които Грация, FHM, ОК, Хай клуб, Блясък, Коса, Мода и красота, Амика, Мода и много други.

Прегледана: 4741

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.