Бомба: Антония Петрова издаде какво обича в леглото! (Кобилкина пасти да яде – СНИМКИ)

2

- Advertisement -

Антония Петрова буквално взриви мрежата, при това без да иска!

Снимка на Антония Петрова разбуни духовете в мрежата така, както никога досега. Е, с изключение на конкурса Мис България преди години, в който тя грабна короната…

Съпругата на Ивайло Батинков публикува фотоса вчера, заедно с още дузина (по неин навик). Кадрите са от Егейско море, където семейство Батинкови са се отдали на пътешествие с яхта.

Не това направи впечатление обаче, а коленете на бившата миска. В сремежа да покаже дългите си крака, обута в къси панталонки, Антония е забравила „премеждията“ на коленцата си. А те буквално „бодат очите“.

От самолет се вижда, че коленете на Петрова са целите в рани. Толкова са зачервени, че дори изглеждат болезнено. При това пораженията са и на двата крака едновременно.

Затова и е съвсем разбираема реакцията на потребители в мрежата, заключили, че очевидно сексуалният живот на лекарската съпруга върви повече от фантастично. Особено във „френската“ му част, което прави Ивайло Батинков един много щастлив мъж.

„Все сме виждали, но баш на такива коленца не бяхме попадали. Ще вземе да се окаже, че жената е по-голяма майсторка от Кобилкина и да й вземе хляба“, коментират зевзеци в мрежата.

Признаваме, че раните по краката на Петрова доста напомнят на онези, които се получават при дълго стоене на колене. Но пък знае ли се – може да е паднала.. примерно…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече