Мислите, че това е Нора Недкова?! Не! (Ето я реалната физиономия на плеймейтката – СНИМКИ)

1

- Advertisement -

Нора Недкова се зарази от „болестта“ на Андреа, видя Show.bg!

Какво е „очарованието“ на това всички в социалните мрежи да те виждат като кралица на красотата, а на живо да те подминават… Защо ли?! Ами, защото не са те познали!

Вижте една от последните снимки на Нора Недкова и ще разберете за какво говорим. Бившата Мис Плеймейт явно се е заразила от „болестта“ на Андреа, чието мото отдавна е фотосите да нямат нищо общо с реалността.

Ако снимката не беше в профила на Норчето, никога нямаше да отгатнем, че това е тя. Лицето на устатата плеймейтка е тотално променено. Изострената брадичка, скулите, изтъненият нос, нежният овал… всичко това придава съвършено различен вид на Недкова.

А не е като да не сме я виждали и да не ни е до болка позната. Всички помним краткото й, но запомнящо се присъствие в Къщата на Вип Брадър, когато гримьорът Валентин Кулагин нежно я прекръсти на Маймун Пешо.

Грубичко, но да – Нора на живо няма нищо общо с Нора в нета. Да не говорим за истинската Недкова, която сублимира още преди конкурса Мис Плеймейт.

На едната от снимките ще я видите такава, каквато са я сътворили родителите й – без напомпани джуки, без филъри, без три пръста изрисувани вежди, без фотошоп.

Просто едно нормално и обикновено момиче. Което може да не е толкова провокативно, но поне е било истинско. Някога…

1 Коментар
  1. Да ви го туря казва

    Каква е тазиФранкенщайнка? Само импотентен човек, от мъжки пол, може да избере това чудо на Природата за някаква мис! Да не дава Господ този ужас да е около мен и семейстовото ми!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече