Мариана Векилска и Ани Цолова разпалиха старата вражда?

0

- Advertisement -

Мариана Векилска не остана незабелязана след връщането си у нас.

Около година бившата новинарка прекара в Брюксел, където правеше кариера в институциите на Европейския съюз.

Щом стъпи на родна земя, за нея се заговори веднага. Разпалиха се и някои от старите интриги около името й.

В интервю за в. „Уикенд” тя разказва за интересната връзка, която има между нея и колежката й Ани Цолова.

Въпреки че често се говореше, че двете са на нож, истината се оказва различна:

С Ани Цолова винаги сме били в прекрасни отношения. Една зодия сме и чудесно се разбираме. Взаимно се възхищаваме една на друга. Така беше още когато аз бях водеща в сутрешния блок, а тя на информационни емисии. След като се върнах от майчинство, се разменихме. Тя – в „Тази сутрин”, а – в новините. Били сме заедно по тиймбилдинги и събития. И със семейството й съм в хубави отношения.”

Според думите й, няма как в момента двете да се изправят една срещу друга. Нищо, че и двете се занимават с обучения за професионално общуване и бизнес етикет.

„Радвам се, че Ани намери своето амплоа. Добре се справя. Дали съм заимствала? Да се занимавам с такъв тип обучения не беше моя идея. Една пловдивска фирма ми предложи. В момента те ме лансират. Започнах да разработвам и развивам обучението, постепенно се запалих. Корпоративни са обучаващите се – персонал на различни компании. Направи се отворена група, всеки може да се запише. През септември ще се проведе обучението. Нашето ноу хау е на всички журналисти. Не може и дума да става, че някой е крал от друг. Трупаният опит през годините сега го прилагаме като обучители., завършва Векилска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече