Бял прах, алкохол и леки жени! Какво намеква Андреа за Кобрата с новата си песен?

0

- Advertisement -

Новата песен на фолк певицата Андреа, която тя посвети на раздялата си Кубрат Пулев, предизвика небивал интерес в интернет.

Парчето беше очаквано с нетърпение, тъй като всички знаеха, че блондинката ще орезили бившия си. Тя не крие, че е писала „Егоист“ именно за Кобрата и изневерите, които е търпяла през годините.

Няколко кадъра от клипа обаче предизвикаха любопитството на Show.bg, а и на голяма част от феновете й. На заден план във видеото често се появява човек, облечен в костюм на панда, която според интернет потребители символизира Кобрата.  

На няколко кадъра се вижда как пандата пудри обилно носа си с бял прах. В друг кадър се лее мощно количество алкохол. А полуголите жени са само притурка към цялата вакханалия.

Фенове са убедени, че с кадрите Андреа намеква за злоупотреба със забранени вещества. Трудно обаче е да се твърди подобно нещо, имайки предвид че като боксьор Кобрата често е проверяван за допинг. Проверките може да са спонтанни и ако той наистина си позволява да употребява някакви субстанции, рискува да го хванат.

Възможно е пороците на пандата от „Егоист“ да са просто обикновена провокация от страна на Андреа, без реални елементи, вложени в нея. Вие преценете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече