Творческа натура! Бившата жена на Доган прописа стихове

0

- Advertisement -

Последната съпруга на Ахмед Доган определено е творческа натура. Тя страни от светския живот и за пръв път я видяхме на екран преди няколко месеца като актриса в сериала „Ягодова луна“.

Ширин веднага проявява интерес, свързва се с екипа на „Ягодова луна“ и се уговарят да й изпратят диалог, който тя да запише на видео. В създаването на видеото дейно участие взимат дъщеря й Демет и нейна приятелка. Ширин научава репликите на героинята си наизуст, а дъщеря й чете думите на другата героиня Светла, в чийто образ беше Стефка Янорова.

„Приятелката на дъщеря ми ни направи клипчета, после подбрахме най-доброто и го пратих на продуцентите“, разказва Ширин. Снимките на сериала на Нова телевизия са сред най-вълнуващите моменти в живота на Карнобатлъ през последната година.

Всъщност за нея това е първа роля както в телевизията, така и в киното, независимо че има актьорско образование. Ширин, която е родена и израснала в Плевен, от малка мечтае да бъде на сцена и от 6-годишна тръгва на театрална школа.

Пораства и се пробва в НАТФИЗ.  Приета е от първия път в класа на Богдан Сърчаджиев.

Той обаче си отива от този свят, когато Ширин е във втори курс и мястото му заема проф. Пламен Марков. Решението да следва мечтите си донякъде се оказва съдбоносно не само в професионален, но и в личен план за младата плевенчканка, защото докато учи, се омъжва за Доган. По това време Ширин е на 21. Ражда се дъщеря им Демет, но 9 години по-късно се развеждат.

Впрочем Карнобатлъ обича да изразява творческата си страна не само чрез актьорската игра, но и чрез писане. Малко хора знаят, че има и такъв талант, а по покрай изолацията заради коронавируса дори се включва в кампанията на Варненския драматичен театър, представяйки своето стихотворение „Искам“. В стиховете са описани представите на една жена как би трябвало да изглежда любовта.

До този момент Ширин не беше разкривала писателския си талант, който е наследила и дъщеря й Демет. Тя от години се занимава с хайку, но засега не планира да издава стихосбирка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече