Насилничката на Жанета Осипова ПРОГОВОРИ: Елитна стриптийзьорка ми чете морал! (Вижте нейната версия за побоя)

0

- Advertisement -

Фризьорката Вили Боршукова, пребила плеймейтката Жанета Осипова, проговори и има собствена версия за скандала, разиграл се в салона й за красота, видя Show.bg.

По думите й Жанета редовно унижавала персонала й и постоянно капризничела, държала се и неадекватно.

„Докъде доживяхме – развратни индивиди да заплашват с високопоставени любовници, перчейки голите си безсрамни атрибути! Казвам Не на всички държанки и силиконки, които се опитват да се гаврят с хората. Елитни стриптийзьорки говорят за морал и си мислят , че могат да се гаврят с хората !“, изригна Вили.

По думите й Жанета се държала надуто и безобразно в салона й, като дори не се съобразила, че една от фризьорките й е бременна. Осипова продължила да я унижава и обижда.

Плеймейтката, от своя страна, отрече да е обиждала някого и нарече твърденията на Вили „лъжа“. „Предизвиквам я да снеме записите от камерите – те имат и звук! Нека ги предостави в съда като доказателство“, отвърна Осипова.

Междувременно в защита на Боршукова се включи и родната топ моделка Цеци Красимирова. „Става въпрос за репутацията на много близък до мен човек – едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча.

Вили е жертва на чудовищна манипулация и черен PR. Целта е очевидна – известност, но е крайно време да престанем да правим известни недостойните!“, написа Цеци в социалния си профил.

Смуглата красавица допълните, че е клиент на салон „Магама“ от самото му създаване и винаги се е радвала на безупречно отношение и обслужване.

Припомняме, че вчера плеймейтката Жанета Осипова се оплака, че е била жестоко бита от фризьорката Боршукова. Причината – миската се оплакала от продукт, закупен от салона, и си поискала парите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече