Георги Христов избухна зверски: подигра се с Катя и Здравко от Ритон!

0

- Advertisement -

Георги Христов се оказа в епицентъра на жесток скандал. По време на връчването на годишните музикални награди на БГ радио певецът не спираше да поства коментари в личната си страница във Фейсбук.

Кулминацията беше, когато на сцената стъпиха Катя и Здравко от Ритон. Дуетът получи наградата за цялостно творчество. Двамата бяха обявени за БГ вдъхновители от журито.

Много по-интересно беше това, за което ги обяви техният дългогодишен приятел Георги Христов.

Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно поне!”,беше коментарът на певеца непосредствено, след като на сцената прозвуча новата им песен „Счупеното носи щастие”.

Какво точно е провокирало злостният коментар не стана ясно. Мнозина предполагат, че Христов е писал под въздействието на алкохола. Други – че тотално е отсвирил какво и защо мислят хората за него.

Факт е обаче, че рано на другата сутрин всички компроментиращи писания в социалната мрежа бяха заличени. Дали Георги е дошъл на себе си, или е бил посъветван да изтрие писанията си, не става ясно.

Но шотове не липсват и се споделят с охота онлайн.

Ще припомним, че по време на участието си в „Биг Брадър” дуетът разказа как и колко Жоро обича да пийва. И че когато прекали редовно звъни по телефона, за да обижда Катя.

Поведението на Христов в конкретната ситуация май ще потвърди тези сведения, коментират свидетели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече