Дичо от D2 готви СВАТБА! След раждането на втората си щерка певецът готов за брак

1

- Advertisement -

Дичо – бившият вокалист на група D2, прелива от щастие в разгара на коронавирус епидемията. Радостта му се дължи най-вече на това, че наскоро отново стана баща. Популярният рокаджия се сдоби с втората си дъщеричка Тина на 12 юни и сега мислите му са ангажирани предимно с нея.

„Заедно сме с Карина от доста години. Говорили сме си и за брак. Семейството ни вече е голямо, изпълнили сме плана в тази му част, остава ни само да се оженим. И това ще свършим в някакъв момент“, призна Дичо в интервю за „Уикенд“.

Певецът не крие, че идеята не му е чужда и дори е готов да има и трето дете. Малката Ариел помагала за отглеждането на сестричката си. „Бута количката с бебето из стаите. Сменя дори памперсите на Тина, докато мен това ме притеснява“, щастлив е Дичо.

Дичо разказва и как е избрал да кръсти втората си дъщеря Тина: „С Карина още преди 2 години си харесахме името. Бабата на жена ми се казва Нина и е много готин човек. Харесваме я. Моят баща пък е Тодор. За да няма сърдити, решихме да я кръстим втората си дъщеря Тина“.

1 Коментар
  1. Иван казва

    Варненски медии обявиха бургаския промоутър и тв водещ в Канал 0 Марио Ангелов за топ концесионер на два плажа. „Прави впечатление, че два плажа – „Кабакум-юг“ и „Кабакум – централен“ край Варна, са спечелени от една и съща компания. Това е „Марвелас“ ЕООД от Бургас на ивент мениджъра и промоутър на български звезди Марио Ангелов.“, пишат журналистите от Варна, където Марио Ангелов е много известен.

    Действително в заповедта на министъра на туризма за отдаването под наем за 5 години на тези плажове пише същото име – Марио Ангелов, но това е просто случайно съвпадение на имената. Бургазлията Марио Ангелов също отрече да е проявявал апетити към концесията на плажове.

    Проверка на Gramofona.com показа, че фирмата „Марвелас“ ЕООД съществува от един месец, учредена е на 20.03.2023 г. с капитал от 100 лв., а за наем на въпросните плажове ще плаща около четвърт милион на година. Седалището на управление е в град Свищов. Едноличен собственик е Марио Величков Ангелов. Бургазлията Марио Ангелов е категоричен, че не се познава с въпросния концесионер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече