Мистерия! Марта Вачкова се натрови! Крие как и с какво!

0

- Advertisement -

Мартина Вачкова е потърсила лекарска помощ при един от най-известните лекари – токсиколози у нас. Д-р Надя Василева е помогнала да се интоксикира и „да хукне”, както самата актриса се изразява в личния си профил в Инстаграм.

Малко след като актрисата публикува снимка с лекарката, започнаха предложенията кога и как е пострадало здравето на Вачкова. Основната версия, която остава непотвърдена на този етап, гласи, че пухкавата лейди е похапвала отровно гъби.

След консумация на непроверена храна Марта се е почувствала зле и е посетила Спешна помощ. Развитието на събитията след това я е срещнало с д-р Василева, до която Вачкова усмихната позира.

Самата лекарка също не крие, че е била в контакт с една от звездите на хитовата поредица „Откраднат живот”. Токсиколожката, на свой ред, е публикувала снимка с Марта. Но нито едната, нито другата дават точно обяснение какво е наложило срещата помежду им.

Каквато и да е била причината за медицинска намеса при любимката на публиката, успокояващото е, че Марта вече е на крак. Разминала се е с малкото зло, коментират фенове. И допълват, че трябва да е по-внимателна какво и къде похапва, защото основната версия за интоксикацията е вкусно приготвено, но отровни гъби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече