След шегата за домашното насилие: Николаос Цитиридис ОПИТА да се извини (Успя ли? Вижте тук)

0

- Advertisement -

След сигнала на Сдружението „Сейв Хър БГ“ срещу дебелешката шега на Николаос Цитиридис, излъчена в шоуто му по Би Ти Ви, тв водещият направи опит да се извини публично. Опитът му бе „добър“, но извинението – калпаво, отчетоха обидените жени.

Припомняме, че преди няколко предавания в кратко видео Николаос представи няколко книги със заглавия „Как да бием жена си, без да засягаме важни органи“, „Как да скрием ерекцията си, ако сме на погребение“ и др. Книгите, разбира се, са несъществуващи, с фалшиви корици, изготвени специално за шегата.

Не така обаче го изтълкуваха жените, станали реални жертви на домашно насилие. „Срам, срам, срам! В нашата група има повече от 450 души, много жени, които са оживели като по чудо след побой, много близки на жени, които не са оживели. Всички те са омерзени и погнусени“, пишат в отвореното си писмо до медиите от Сдружението „Сейв Хър БГ“.

„Когато една тема не ти е забавна и изпитваш огорчение дори при споменаването ѝ, то това значи, че най-вероятно си преживял тази шега по възможно най-несмешния и реалистичен начин. За което съжалявам. Съжалявам, за това, че има хора, които са изпитали огорчение от шега на база горчив опит“, гласеше част от т.нар. извинение на Цитиридис в шоуто му.

Той добави, че искрено се надява това да е последният път, в който му се налага да се извинява за шега. Засегнатите жени обаче не приеха изявлението му като извинение, а напротив – като проява на арогантност и безсърдечност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече