Снахата на Тодор Живков със СКАНДАЛНО разкритие: Людмила не се самоуби! ПРЕДАДОХА Я!

0

- Advertisement -

Ако все още беше между живите, Людмила трябваше да навърши 78 години. Тя обаче остава завинаги на 39, а около трагичната й смърт все още има десетки въпроси, останали без отговор.

Маруся, която e била сред доверените хора на червената принцеса, за пръв път оспорва публично версията за самоубийство на дъщерята на бившия Първи.

„За тези, които още се интересуват за Людмила, стигнах до заключение, че предателството на някои нейни „приятели“ я погуби. 3атова, дами и господа, особено тези от нас, които прощаваме по седемдесет, да бъдем бдителни. Людмила не се е самоубила. Това не е в нейния характер. Тя никога нямаше да ме остави сама, без нея, по собствено свое желание. Тя знаеше, че може да разчита на мен, както и аз на нея.

Ние живеехме заедно в един дом, във вила 32. Нямаше да остави и децата си, и моето дете, което тя специално обичаше. Тя беше изключително силна духом и физически, не е боледувала през последните три години на живота си, с изключение на последния месец“, пише в личния си профил във фейсбук Маруся, която от години живее в Щaтите със сина си Тодор Живков-младши.

Заедно с Владимир Живков, който е баща на детето й, изкарват само З години заедно, пише „Ретро“.

„Най-хубавите спомени от този период са свързани с раждането на сина ми и с присъствието на Людмила Живкова в моя живот. Tя беше от огромно значение за моето развитие като личност, възприемах я като духовна майка и учител. Нейната загуба е една от най-големите и непрежалими загуби в моя живот. Срещах много хора по света, но нито една личност не може да сравни с нея“, спомня си Маруся.

„Дойде при мен в болницата да ме види, остана няколко часа, говорихме дълго. Накрая лекарите започнаха да се безпокоят и влязоха да видят дали не се е случило нещо, защото Людмила трябваше да бърза за прием, който даваха в нейна чест, понеже по-рано през деня беше приета за член на Политбюро на ЦК на БКП“, откровеничи Маруся.  

Присъствието й като дух в моя живот ми даваше сили и тогава, когато вече я нямаше, когато времената бяха много трудни за мен“, завършва разказа си Маруся, която се разделя драматично с бащата на сина си Владимир, с когото не поддържат връзка от няколко десетилетия. Покрай друж6ата си с Людмила, която продължава и след, скандалния й развод със сина на Тато, тя успява да се запознае и с баба Ванга, при която щерката на Живков често се отбива.

Людмила Живкова умира на 2 юли 98 г. във вилата в „Бояна“. Медицинската експертиза тогава е категорична – мозъчен кръвоизлив. Сред народа обаче веднага тръгват слухове, че тя „не била добра с главата“ още след катастрофата през 73-та; че някякъв руски шпионин е сложил нещо смъртоносно в тюрбана й… Загадката остава и до днес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече